Título de grao que ofrece formación en coñecementos científicos e tecnolóxicos vinculados coa actividade agrícola-alimentaria e paisaxística, facultando para proxectar, executar e dirixir instalacións e explotacións comprendidas nas ramas agrícola, da industria de transformación de produtos alimentarios, e no campo da hortofruticultura e a xardinería, incidindo nos mecanismos de control de calidade e seguridade, así como na viabilidade das mesmas.
Área de Actividade Formativa
- Principal: Medioambiente
- Relacionada: Alimentación, Xestión da Agua
Mención
- Industrias Agrarias e Alimentarias
- Hortofruticultura e Xardinería
Interese Académico, Científico y Profesional
Habilita para o exercicio da profesión regulada de enxeñeiro/a técnico agrícola.
Itinerarios formativos compartidos con Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos e Ciencias Ambientais que ofrecen a posibilidade de obter dous títulos de grao en áreas de coñecemento afíns combinando materias.
Posición Shangai Ranking. Academic Ranking of World Universities: Tramo 401-500.
Inserción Laboral
Ámbito Profesional
- Tecnoloxía, procesado de produtos e control de calidade e seguridade agroalimentarias.
- Enxeñería rural e proxectos de industrias agrarias e alimentarias.
- Xestión de empresas e comercialización de produtos agroalimentarios.
- Xardinería, planificación de territorio e paisaxismo.
Ocupación
- Enxeñeiro/a técnico agrícola
Máis información