A organización do I Congreso Transnacional do Campus Auga quixo recoñecer o talento e o esforzo das mozas e mozos investigadores que fixeron posible o Congreso coas súas contribucións.
Por iso, concederon premios nas seguintes categorías:
Premio ao mellor Póster
Daniela Alexandra Martins Gonçalves (Universidade do Minho)
From Sugar to Prebiotic: Functional Strawberry Preparation Through Enzymatic In-Situ FOS Synthesis
Premio á mellor Comunicación oral
Margarida Maria da Silva Teixeira (Universidade do Porto)
Edible Flowers as Sources of Dietary Anthocyanins: Impact of Structure on Stability, Bioaccessibility and Intestinal Absorption
Premio á mellor idea innovadora
Jorge Pardellas Soto (Universidade de Vigo)
Masa nai enriquecida con polifenois: unha estratexia dual para reducir a inmunoxenicidade do glute en trigo tradicional
Distincións ao mellor traballo (unha distinción para cada unha das liñas principais do congreso):
Distinción ao mellor traballo na liña de alimentación funcional.
Susana Pascual De La Cruz (Universidade de Santiago de Compostela)
Evaluación de la actividad antimicrobiana de un complejo manganosalen con potencial aplicación en envases comestibles biodegradables.
Distinción ao mellor traballo na liña de agricultura e medio ambiente.
Raquel Ortega Hita (Universidade de Vigo)
Herramientas para la gestión de especies invasoras: análisis aerobiológico y espacial de Acacia Dealbata
Distinción ao mellor traballo na liña de xestión da auga termal.
Ana Rita Barreira Pinto (AquaValor)
Bioactive Properties of Natural Mineral Waters from Northern Portugal:
A Comparative Study on Wound-associated Infections and Inflammation